Fall in the City

De campagne Fall in the City legt de nadruk op individualiteit en ziet mode als middel om je unieke persoonlijkheid en identiteit uit te drukken. De catwalk wordt ingeruild voor de stadse straten om mensen te inspireren en laat zien dat high fashion voor alle momenten is. De nieuwe AW 24/25 collectie hangt nu in de winkel en is voor een deel al te shoppen op de website. Bewonder de nieuwe collectie nu in de nieuwe herfstcampagne Fall in the City

Herfstkleuren
Dit seizoen zie je veel grijstinten terug in de collectie. Grijs is een perfecte basis voor in je garderobe en zorgt ervoor dat een kleurrijke toevoeging als een accessoire of kledingstuk er nog meer uitspringt. Naast grijs zijn dit seizoen olijfgroen, crême wit, camel en donkerbruin ook veel voorkomende kleuren in de collectie. Deze kleuren zijn makkelijk met elkaar te combineren en geven een mooi herfstig kleurenpalet. 

   

Jassen en jacks
De nieuwe collectie zit weer vol met jassen en jacks voor het najaar. Van een elegante manteljas tot een stijlvolle cape. Cape jassen komen dit seizoen weer terug in de mode. Lees in het online magazine op welke manieren je een cape jas kunt dragen. Ontdekken een deel van de jassencollectie op de website.

 

Herfst accessoires
Deze herfst hebben we weer de mooiste accessoires voor je geselecteerd. Je vindt in de collectie onder andere sjaals in allerlei soorten en maten, mutsen, petten en handschoenen. Bekijk herfstaccessoires hier. 

 

Ontdek de gehele AW 24/25 collectie in de winkel, of bekijk een deel alvast op de website. Laat je inspireren en lees alle tips over de nieuwe collectie in het online magazine.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter