Metamorfose en overname Uniek Mode

REUSEL – Na bijna 50 jaar met liefde en plezier Uniek Mode te hebben gerund doet eigenaresse Nell Panjoel binnenkort een stapje terug. Vanaf vrijdag 3 maart geeft ze de leiding van het familiebedrijf over aan Tuur Raaijmakers.

Regiofunctie

Haar neef stuurt vanaf dat moment de twee Uniek Mode filialen in Reusel en Boxtel aan en de Reuselse XO Fashion winkel aan modeplein De Brinck. De aanblik is een heel verschil met zo’n halve eeuw geleden toen Nell startte in het pand van haar vader. „Luxe merken in Reusel, dat kon eigenlijk niet. Maar in de verre omgeving was dameskleding op niveau niet te vinden.” Uniek Mode kreeg steeds meer de regiofunctie die het nu nog altijd heeft. Na de overname zal Nell af en toe nog werkzaam zijn, maar dan achter de coulissen. „Ik laat het netjes achter en ben blij dat de zaak op deze manier blijft voortbestaan. ”

Vernieuwen

Uniek Modestaat bekend om haar veelzijdige aanbod hoogwaardige damesmode, de exclusieve draagbaarheid, persoonlijke service door professionele stylistes en coupeuses die een outfit helemaal op maat maken. Uniek Mode blijft vernieuwen en meegaan met de tijd. Onlangs bezochten Nell en Tuur samen nog een beurs in Parijs. Nell was verrast toen Tuur een aantal jaren geleden geïnteresseerd bleek in het modebedrijf. „We spraken af dat hij eerst een paar jaar zou kijken of het definitief iets voor hem zou zijn. Inmiddels is proberen doen geworden. Tuur is consequent, modisch en enorm goed in zijn omgang met mensen. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst.”

Verbouwing

De ambitie straalt er bij de jonge ondernemer duidelijk van af. „Ik hou van de vrijheid, van doelen om naar toe te werken en om afhankelijk te zijn van jezelf en eigen ideeën.” Voordat de overname zover is ondergaat Uniek Mode Reusel eerst een metamorfose. Vanaf 3 maart herbergt de winkel 750m2 winkelplezier, inclusief een hospitality point met wijnbar en een SHUZ by Uniek shop-in-shop waar klanten ook terecht kunnen voor schoenen die passen bij de modische, stijlvolle, stoere en tijdloze kleding. Meer info is te vinden op www.uniekmode.nl.