50 YEARS OF FASHION

Op 3 maart viert Uniek Mode haar gouden jubileum. Het 50 jarig bestaan wordt dan ook groots gevierd van 23 februari tot en met 4 maart. Het avontuur startte in 1968. Oprichtster Nell Panjoel was vastberaden een unieke winkel te creëren in De Kempen met enkel hoogwaardige merken en persoonlijk advies. Een winkel waarvoor je op dat moment naar Amsterdam moest. Nu 50 jaar later staat het concept nog altijd als een huis. Het familiebedrijf is inmiddels overgedragen binnen de familie, maar mevrouw Panjoel is nog steeds zeer betrokken bij het reilen en zeilen van Uniek.

De nieuwe generatie binnen Uniek Mode kijkt nu al naar de komende 50 jaar. De kernwaarden zoals deze ooit zijn bedacht door mevrouw Panjoel blijven dan ook leven. Een hoogwaardige collectie van verschillende topmerken in combinatie met persoonlijk advies en uitmuntende service blijft centraal staan.

In de voorbije 50 jaar is er natuurlijk veel veranderd. Zo is de winkel waar mevrouw Panjoel ooit begon inmiddels een stoere denim store, zijn er meerdere filialen geopend en is het plein waaraan de eerste winkel startte omgedoopt tot fashion square De Brinck. Om uniek te blijven heeft Uniek Mode Reusel vorig jaar een volledige make-over gekregen. De stijlvolle collectie van Uniek Mode is hierdoor uitgebreid met modieuze moderne merken in Uniek Boetiek en een volwaardige schoenenwinkel genaamd Shuz by Uniek Mode is toegevoegd. Kortom, iedereen kan van top tot teen gestyled worden bij Uniek.

ACTIVITEITEN

Tijdens de jubileum week – 50 YEARS OF FASHION – worden veel activiteiten
georganiseerd en ook is er voor alle klanten een leuk cadeautje. Zo is er op 3
maart van 13:00 – 15:00 uur een grote modeshow met bijpassende hapjes door
chef-kok Lucas. Het thema ‘50 years of fashion’ komt terug in alle activiteiten
tijdens de jubileum week. Zo worden stijlen uit de afgelopen 50 jaar in een nieuw
jasje gestoken en ziet u nieuwe trends die afgeleid zijn van iconen uit het
verleden. Voldoende redenen om eens een kijkje te nemen bij fashion square De
Brinck in Reusel.

Kom van 23 februari tot en met 4 maart naar de Fashion Week. Zowel zondag 25 februari, als zondag 4 maart is Uniek Mode Reusel van 12:00 – 17:00 uur geopend.
Vrijdag 23 februari presenteren wij onze nieuwe merken Margittes, Louis & Mia, Baum und Pferdgarten en Just in Case. Ook geven we deze dag 5 T-shirts van Baum und Pferdgarten weg. Zaterdag 24 februari inspireren we u met modeflitsen, ieder half uur laten enkele modellen de nieuwe trends op modegebied aan u zien. Zondag 25 februari staat in het teken van ‘UNIEK GEEFT RAAD’, het duurzaamheidsteam van Uniek Mode geeft u tips over het onderhouden van uw kleding.

Op 3 maart viert Uniek Mode het 50 jarig bestaan. Graag toasten wij samen met u op dit gouden jubileum. Van 13:00 – 15:00 uur organiseren wij een spetterende modeshow met Martine Hauwert als presentatrice!