Verzenden

Bestellingen op werkdagen vóór 17:00, worden dezelfde dag verzonden. Wij verzenden uw bestelling gratis naar alle adressen in Nederland en België. Verzendingen binnen Europa (exclusief NL en BE) kosten € 9,95 en verzenden naar elders in de wereld kost € 15,-.

Koopt u een artikel uit onze outlet dan zijn de kosten voor verzending altijd € 2,95 binnen Nederland en € 9,95 voor België.

Uniek Mode verzend bestellingen met PostNL. Het pakketje wordt eerst tot 3 keer bij u thuis aangeboden, alvorens u wordt voorzien van een ophaalcode om het pakketje op te halen bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt.

Wanneer een geplaatste order is verzonden, ontvangt u per e-mail een track en trace code. Met behulp van deze code kunt u de status van uw bestelling volgen.

Retourneren

Mochten de geleverde artikelen niet aan de verwachtingen voldoen, dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw postvervoerder. Let op dat de artikelen alleen kunnen worden geretourneerd indien ze ongedragen en onbeschadigd zijn en de labels zijn aangehecht. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@uniekmode.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het is aan te raden het verzendbewijs van het retourneren te bewaren tot de terugbetaling van de artikelen is afgehandeld.
Indien u geen bewijs van verzending heeft, is Uniek Mode niet aansprakelijk voor pakketten die zijn zoekgeraakt bij de post.

Stuur de artikelen met het bijgeleverde retourformulier naar:

Uniek Mode
Kerkstraat 7
5541 EM Reusel
Nederland

Zodra het product ontvangen en gecontroleerd is, ontvangt u binnen 1 – 3 dagen het aankoopbedrag terug.