10 JAAR XO FASHION

2 – 4 september Xtra Ordinary Party!

Exact 10 jaar geleden, op 2 september 2006, startte XO fashion met een nieuw en jong team aan een enorme uitdaging. Namelijk een bijzondere winkel neerzetten met hippe kleding voor iedereen die net even iets anders wil. Nu 10 jaar later blijkt deze uitdaging een groot succes te zijn geworden.

Inmiddels is de oorspronkelijke winkel veranderd in een moderne boetiek en is de ruimte 2,5 keer zo groot geworden. Na een verhuizing in augustus 2014 biedt de winkel een uitgebreid assortiment aan kleding, modeaccessoires en lifestyle artikelen. En is het gezellige team, de persoonlijke benadering en ongedwongen sfeer gebleven.

Om het 10 jarige bestaan te vieren organiseert XO fashion van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september een Xtra Ordinary Party! Zo is er in de winkel een Ballonnen Festival, waar iedere kopende klant een ballon prikt voor een leuk presentje. Het hele weekend trakteert het XO-team op cupcakes, drankjes, chocoladen en is er muziek. Tenslotte verloot XO fashion in samenwerking met Silence Totaal Cosmetique een gezellige verwendagje voor twee personen. Komt dat zien aan fashion square De Brinck in Reusel.

XO fashion
Lindestraat 28 Reusel
www.xofashion.nl