blog

Our brand new brand

Yes! We hebben een nieuw merk! JOSH V!

Een nieuw merk hangt sinds afgelopen week in onze winkel: JOSH V! Dit seizoen hebben wij dit merk voor het eerst, en afgelopen dinsdag kwamen de eerste items binnen. De eerste collectie die wij in onze winkel hebben van dit merk heet: The Twenty-collection. Dit is dan ook al de twintigste collectie van de ontwerpster Josh Veldhuizen.

Op de foto’s onder deze Blog zie je de campagnebeelden van deze leuke collectie. De collectie is vrouwelijk en toch ook stoer.

Ben je benieuwd naar de items die we hebben binnengekregen? De nieuwe items zijn vanmiddag online gezet op onze webshop, dus mocht je benieuwd zijn, klik dan snel op de onderstaande link:

http://uniekmode.nl/xofashion/shop-online/?pa_winkel=xo-fashion&pa_collectie=new-in&yith_product_brand=josh-v

Over de webshop gesproken…

De afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met het plaatsen van de nieuwe items op onze webshop. Ondanks dat er dagelijks nog veel binnen komt en we nog druk bezig zijn met; productfoto’s maken van de items, stijlfoto’s maken van leuke outfit’s, en het plaatsen op de site, is het zeker de moeite waard om alvast een kijkje te nemen op de webshop. Er staat namelijk al een hele boel van de nieuwe collectie op de shop!

Ga naar onze website en klik op ‘online shoppen’, hierna kan je de producten filteren. Het is dan makkelijk om bij de kop ‘collectie‘ op ‘new in‘ te klikken. Hierdoor filter je de shop zodat je alleen de nieuwe collectie te zien krijgt. Je kunt daarna eventueel ook nog bij ‘merken’ op jou favoriete merk klikken om te kijken of er al nieuwe producten van jou favoriete merk op staan.

Bedankt voor het lezen van weer een nieuwe blog en hopelijk tot ziens in onze winkel,

Team XO Fashion

Eerdere blogs:

FOR FASHION LOVERS

februari 25th, 2018|0 Comments

Op 3 maart viert Uniek Mode haar gouden jubileum. Het 50 jarig bestaan wordt dan ook groots gevierd van 23 februari tot en met 4 maart. Het avontuur startte in 1968. Oprichtster Nell Panjoel was vastberaden een unieke [...]

New brand: Penn&Ink!

januari 13th, 2018|0 Comments

blog Our brand new brand Yes! We hebben een nieuw merk binnen: Penn&Ink! Penn&Ink is het nieuwe Nederlandse merk dat een mooi plekje in onze winkel heeft gekregen. Dit merk hebben wij voor het eerst [...]

XO ETALAGE

november 20th, 2017|0 Comments

We are ready... Laat de feestdagen maar komen. Eyework heeft onze etalage weer helemaal vernieuwd en hij ziet er gaaf uit. Rendieren, poezen, sneeuwpoppen het kan niet op!  

Brand we love: Aaiko Amsterdam

maart 30th, 2017|0 Comments

Brand we love: Aaiko Amsterdam The Brand Een van onze merken waar we super blij mee zijn en wat dit seizoen al erg goed loopt is het merk Aaiko. Aaiko is opgericht [...]