Brand we love: Aaiko Amsterdam

The Brand

Een van onze merken waar we super blij mee zijn en wat dit seizoen al erg goed loopt is het merk Aaiko. Aaiko is opgericht in 2005 en de Japanse merknaam staat voor ‘geliefd’. De collecties van Aaiko zijn erg draagbaar maar vaak met leuke innovatieve details.

Eigenzinnig en creatief, met vleugje glamour, functioneel en alledaags” – De Aaiko collectie is ontworpen voor de zelfbewuste vrouw die houdt van mode en de nieuwe trends op haar eigen manier vertaald. Het merk heeft inmiddels 380 verkooppunten verspreid over 13 landen wereldwijd.

Aaiko Amsterdam x XO Fashion

Ook wij zijn een trots verkooppunt van Aaiko Amsterdam. De Spring/Summer 17 collectie is wederom een collectie waar we allemaal enthousiast van worden. Het huidige thema van de collectie omvat veel blauw met wit (trend alert!) en wit met zwart. Hieronder een paar lookjes die bij ons verkrijgbaar zijn van het blauw-witte thema.

Denim is the new black! De spijkerblouse (99,95) en het spijkerjurkje (129,95) van het merk zijn gemaakt van zacht tencel materiaal en vallen daardoor erg soepel en sportief. De raf blauwe pantalon met de donkerblauwe bies (129,95) aan de buitenzijde is ook erg on trend. In de collectie zit namelijk ook een lichtgrijze jeans met een witte zijbies. Het printje van de super gave off-shoulder top (89,95) keert ook terug in meerdere tops.

De onderstaande afbeeldingen zijn echter maar een mini preview van alle leuke items die we in de winkel hebben hangen! Shop Aaiko (deels) online op onze website door hier te klikken, of bewonder de hele collectie in onze winkel!