Op 3 maart viert Uniek Mode haar gouden jubileum. Het 50 jarig bestaan wordt dan ook groots gevierd van 23 februari tot en met 4 maart. Het avontuur startte in 1968. Oprichtster Nell Panjoel was vastberaden een unieke winkel te creëren in De Kempen met enkel hoogwaardige merken en persoonlijk advies. Een winkel waarvoor je op dat moment naar Amsterdam moest. Nu 50 jaar later staat het concept nog altijd als een huis. Het familiebedrijf is inmiddels overgedragen binnen de familie, maar mevrouw Panjoel is nog steeds zeer betrokken bij het reilen en zeilen van Uniek.

XO fashion kan natuurlijk niet achterblijven en daarom feesten wij lekker mee! Lees hier onder wat er allemaal te doen is tijdens deze weken!

23 – 25 februari

XO FOR FASHION LOVERS

Dit weekend worden nieuwe merken als Penn&Ink, Kocca en Alix gepresenteerd! We hebben leuke giveaways voor kopende klanten zoals armbandjes van Forever with everyone!

2 – 3 maart

50 YEARS OF FASHION

Dit weekend staat er een super leuke photobooth bus op het plein voor XO fahion en zijn er heerlijk hapjes van restaurant Lucas. Onder de beste foto’s worden Levi’s broeken verloot! Ook kun je in de winkel armbandjes laten personaliseren door XO musthaves.

9 – 10 maart

DEENS FOR DUMMIES WEEKEND

Tijdens dit weekend krijgen de kopende klanten een paar sopjes van Gestuz of SamsoeSamsoe. We hebben lekkere drankjes en Deense snacks voor jullie klaarstaan en de Deense merken worden uitgelicht!

16 – 17 maart

XO WASTIPS

Dit weekend staat in het teken van wastips! Hoe zorg je goed voor je mooie kleding en we laten jullie kennis maken met verschillende materialen! Ook is er een superleuke winactie. Je kunt een POM sjaal winnen!

25 – 26 maart

DE BRINCK PARTYWEEKEND